Hem - Hyr stuga - Löderups Strandbad - Österlen Turistkarta - Evenemang

Inred din stuga på österlen

Att möblera en sommarstuga kan vara både spännande och utmanande. Det är viktigt att välja möbler som passar in i den avslappnade atmosfären i en sommarstuga och som ger en känsla av vila och avkoppling. Här är några tips för att möblera din sommarstuga: Att möblera en sommarstuga kan vara både roligt och givande. Med lite planering och kreativitet kan du skapa en personlig och inbjudande atmosfär i din sommarstuga.
Hus på landet Österlen
Jag älskar att inreda min stuga på Österlen med en mix av gamla antikviteter och nyare möbler. För att få en riktigt mysig känsla i stugan, börjar jag med att välja en röd basfärg för väggarna. Detta skapar en varm och inbjudande atmosfär som jag kompletterar med mjuka och bekväma möbler i ljusa naturmaterial som trä och linne.

För att få en riktigt hemtrevlig känsla, inreder jag med en öppen spis som blir hjärtat i stugan. Här brukar jag samla familjen och vännerna för långa kvällar med mysigt sken från brasan. För att få lite extra stämning, brukar jag lägga till lite levande ljus på bordet och i fönstren.

På väggarna hänger jag gamla tavlor, kanske bilder på Köksväxter eller något och speglar som jag har hittat på loppisar och second hand-butiker. Detta ger en personlig och unik touch till stugan. På golven lägger jag gärna lite vintagemattor som jag har köpt på resor till olika länder.

I stugan finns också en liten trädgård där jag odlar lite grönsaker och blommor. Detta ger en fantastisk doft när man öppnar fönstren på sommaren. Allt detta tillsammans skapar en riktigt mysig och hemtrevlig stuga som jag älskar att vistas i.